Over Aveha

Dé fullservice Office, IT en Telecom dienstverlener voor het mkb
Aveha workspace professionals is ruim 30 jaar geleden gestart. Inmiddels mogen wij onszelf wel een echte workspace professional noemen. 
Door de combinatie van deze ervaring en kennis zien wij wat u als organisatie nodig heeft en vinden we snel een passende oplossing. 

U kunt bij ons terecht voor een totaaloplossing voor uw moderne werkplek: IT, IT networking, VoIP telefonie, printing, cybersecurity, camerabeveiliging (CCTV) en kantoorinrichting. Op maat gemaakte oplossingen, want iedere organisatie is uniek. Of het nu gaat om een nieuwe printer installeren, de inrichting en beveiliging van thuiswerkplekken of een complete kantoorinrichting. Voor een eenmanszaak of een groter bedrijf met meerdere vestigingen. Van een huisarts tot een landelijke modeketen. Met onze ‘can do’- mentaliteit gaan we geen uitdaging uit de weg.  

Aveha zorgt ervoor dat u
  • een prettige en efficiënte werkplek creëert;
  • gemakkelijk uw werk kunt doen, overal, op elk moment en op elk apparaat;
  • goed voorbereid bent op de toekomst.
                                                                                                      


Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 
Kijk hieronder welke oplossing past bij uw organisatie en wat Aveha voor u kan betekenen.

Bekijk alle oplossingen 


Dé totaalleverancier voor al uw kantoorartikelen
Omdat Aveha een full-service Office, IT en Telecom dienstverlener is kunt u bij ons ook terecht voor het bestellen van al uw kantoorartikelen.
Zoekt u een snelle en betrouwbare leverancier? Met Aveha hoeft u niet verder te zoeken. Door onze inkoopkracht en samenwerking met inkoopcombinaties leveren wij al onze producten tegen zeer concurrerende prijzen.

Bestel hier al uw kantoorbenodigdheden 


Aveha is onderdeel van MD Service B.V.
Inmiddels is Aveha onderdeel van MD Service B.V., gespecialiseerd in elektrotechniek, (brand)beveiliging, beeld & geluid en domotica. Deze samenwerking zorgt ervoor dat wij u nog meer kunnen bieden en dat alles vanuit één kantoor. Korte lijnen, bekende contactpersonen en dezelfde vertrouwde kwaliteit en mentaliteit.MDService

Meer informatie over MD Service B.V. 

 


 Persoonlijk contact Persoonlijk contact  Snel schakelen Snel schakelen  Prijs kwaliteitGoede prijs kwaliteit